vrijdag 2 november 2012

Nieuwsbrief - Stemmen voor de JUBILEUM-wedstrijd
Lieve Kralenzooiklanten,
Een JUBILEUM beleven is ongeveer hetzelfde als een fantastische ervaring opdoen. Natuurlijk zijn wij trots dat wij dit mogen meemaken. Sinds juni 2008 organiseren wij (meestal) eens per 8 weken deze Ontwerpwedstrijd. Zonder overdreven media-aandacht, zonder kortzichtig hype-gedoe, zonder tonnen aan prijzengeld en dus zonder sensatie en roddels. En dat moet zo blijven!

We organiseren daarom met plezier voor de 25e keer deze succesvolle, leukste en belangrijkste internationale Ontwerpwedstrijd in hobby-sieradenland.

De 25e Ontwerpwedstrijd is in volle gang. De naam van deze wedstrijd is neorG. Natuurlijk waren wij erg benieuwd hoeveel deelnemers er deze keer zouden zijn. Zoals gebruikelijk werden wij tot het laatste moment in spanning gehouden; om enkele minuten voor 20:00 uur (!) ontvingen wij nog twee inzendingen. De eindtelling liet zien dat er 22 inzendingen zijn. Dat is, gelet op de voorgaande 24 Ontwerpwedstrijden, een (gemiddeld) normaal aantal.
Maar er was deze keer iets bijzonders aan de hand. De opdracht was om een "beaded bead" (=gekraalde kraal) in het ontwerp te verwerken. Het was dus de bedoeling dat iedereen zelf een kraal zou maken, die geheel opgebouwd is uit kleine kraaltjes. Kortom een zeer pittige opgave, die veel mensen deed afhaken. Verder weten we dat voor veel mensen de herfstvakantie een drukke tijd is. Als je nadenkt over deze argumenten, dan is het aantal van 22 inzendingen uitermate indrukwekkend!

Wij danken daarom de dappere inzenders heel hartelijk voor hun tijd, inzet, geduld en creativiteit !
Tussen de inzendingen zitten weer ware snoepjes van "jubileumjuweeltjes".
STEMMEN

En nu terzake; IEDEREEN mag gaan stemmen op de ingezonden sieraden. Neem plaats in de vrijwillige jury en verheug je over het feit dat jouw stem misschien de doorslag kan geven of een sieraad wint (of niet).Ben je nieuwsgierig naar alle inzendingen van de 25e JUBILEUM-Ontwerpwedstrijd en sta je te popelen om te beginnen met jureren? Klik dan HIER .
Let op. Het was deze keer verplicht om minimaal één "beaded bead" te maken en daarna te gebruiken. Wie een paar voorbeelden wil zien van een "beaded bead", klikt HIER om naar het hoofdstuk Patronen van informatie-website HoeMaaktUHet te gaan.

Voor alle zekerheid leggen we in het kort de spelregels rond het stemmen nog even uit.
Ieder jurylid mag eenmaal zijn of haar persoonlijke Top-3 doorgeven. Dat is de opsomming van de nummers van de inzendingen, die jij het mooist vindt. Een deelnemer mag niet op zijn eigen inzending stemmen. Een vrijwillig jurylid mag maar eenmaal zijn Top-3 doorgeven. Dat doe je door een e-mail te sturen naar de Redactie van de Ontwerpwedstrijd via het volgende adres: info@hoemaaktuhet.com
Je stemmen moeten uiterlijk op donderdag 15 november om 20:00 uur binnen zijn. Op vrijdag 16 november hopen we de uitslag bekend te maken.

Let op. Je moet verplicht DRIE nummers doorgeven om de spreiding in de puntentelling zo groot mogelijk te maken.

Wil je alle spelregels van deze Ontwerpwedstrijd nauwkeurig weten, klik dan HIER .
GOEDE JURYLEDEN WORDEN BELOOND

Natuurlijk benadrukken we het graag nog even. Als je serieus met je taak als vrijwillig jurylid bezig geweest bent en je hebt goed voorspeld welk nummer de eerste prijs heeft gewonnen, dan win jij óók.
Het is niet verplicht, maar het is extra spannend voor jezelf, als je duidelijk bij de nummers van je Top-3 aangeeft welk nummer volgens jou de 1e prijs verdient. Na afloop van de wedstrijd maken we bekend wie de 1e prijs gewonnen heeft en alle vrijwillige juryleden, die het nummer van de winnende inzending goed voorspeld hebben, ontvangen dan een cadeaubon van webwinkel Kralenzooi van € 5,00
Wij maken er geen geheim van; de afgelopen jaren hebben vele honderden vrijwillige juryleden deze kleine beloning mogen incasseren. Het regent dan ook altijd enthousiaste e-mails na afloop van de wedstrijden...
PAKKETJE NEORG IS NOG TE KOOPOp dit moment zijn er inderdaad nog rijkgesorteerde, kwaliteitspakketjes te koop én de inhoud is niet meer geheim. Iedereen kan nu zien welke prachtige voorbeelden én hoeveel verschillende sieraden er mee gemaakt kunnen worden.
De kanjer-korting van 50% geldt niet meer, maar dit pakketje is nog steeds voor een heel aantrekkelijk bedrag bij webwinkel Kralenzooi te bestellen.
Je vindt HIER een link naar de juiste overzichtspagina waar diverse overgebleven pakketjes nog te koop zijn.
Het recente Ontwerppakketje heet nr. 25 - neorG.
Veel kijk- en stemplezier,

Groetjes van Sannie en Harjo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ontwerppakketjes

Ontwerppakketjes
Doe ook mee met onze ontwerpwedstrijd en koop een pakketje.