maandag 19 november 2012

Nieuwsbrief: Aaardig en Waardig Jubileum


Lieve Kralenzooiklanten,


BELANGRIJKE MEDEDELING.
WE HADDEN NATUURLIJK AL LANG DE UITSLAG VAN DE JUBILEUM-WEDSTRIJD BEKEND WILLEN MAKEN. EEN DUBBELE STORING WAS ER DE OORZAAK VAN DAT INFORMATIE-WEBSITE HoeMaaktUHet EEN HELE DAG UIT DE LUCHT WAS EN DAT MAILVERKEER MET KRALENZOOI BIJNA NIET MOGELIJK WAS.

INMIDDELS DRAAIT ALLES WEER... EXCUSES VOOR DE ERNSTIGE VERTRAGING.


--- * ---


Tot ons grote plezier betrof onze 25e Ontwerpwedstrijd een "aardig" en "waardig" jubileum.

Aardig omdat er tot de laatste paar dagen een super-spannende race plaatsvond tussen 5 inzendingen. Dat maakte dat wij bijna dagelijks met veel interesse de mailtjes met stemmen openden, om te zien wie er nú weer bovenaan in de peilingen stond. Dat houdt ons en jullie Ontwerpwedstrijd springlevend !

Waardig omdat wij er zonder meer trots op zijn dat wij al zo lang het vertrouwen van onze klanten krijgen om voor 25e keer de mooiste en spannendste wedstrijd in sieradenland te organiseren. Voor dit waardevolle vertrouwen van onze klanten zijn wij oprecht dankbaar !

We hopen dat jullie ons net zo enthousiast blijven steunen bij de komende reeks van 25 Ontwerpwedstrijden...!

Tot zover deze plechtige woorden; hoogste tijd om de uitslag bekend te maken.

De 25e (Jubileum-)Ontwerpwedstrijd met de spannende naam "neorG" is gewonnen door:

Linda
Inzending 10
Puntenaantal
45
1ste Prijs

Dora
Inzending 5
Puntenaantal
37
2de Prijs

Gerda
Inzending 13
Puntenaantal
36
3de Prijs

Drie schitterende creaties, die terecht een prijs kregen van de internationaal aanwezige, altijd kritische leden van de vrijwillige jury.
Helaas voor de ontwerper van die prachtige inzending nummer 8, die met 35 punten genoegen moest nemen met de 4e plaats. Maar ook inzending nummer 1 kwam er met 34 punten dicht bij. Zien jullie nu hoe spannend deze wedstrijd verliep?

Dit is wat de gelukkige prijswinnaars inmiddels hebben ontvangen:
1ste Prijs : een cadeaubon van Kralenzooi van €30,00
2de Prijs : een cadeaubon van Kralenzooi van €20,00
3de Prijs : een cadeaubon van Kralenzooi van €15,00


Wij feliciteren jullie van harte met deze welverdiende eer én met de cadeaubon.


Let op. Om deze jubileum-Ontwerpwedstrijd aardig en waardig af te ronden, hebben wij besloten om iedere inzender/deelnemer, die géén prijs heeft gewonnen, te verrassen met een Kralenzooi-cadeaubon van € 5,00. Gewoon om jullie te bedanken en om jullie aan te moedigen.

Ben je nieuwsgierig naar de volledige puntentelling van de 25e Ontwepwedstrijd "neorG" en het kommentaar van de vrijwillige juryleden? Klik dan HIER .
SOMMIGE JURYLEDEN WINNEN OOK

En natuurlijk bedanken wij alle vrijwillige juryleden heel hartelijk voor hun onmisbare bijdrage aan deze wedstrijd. Door jullie inzet, aandacht en wijsheid dragen jullie bij aan het promoten van de meeslepende, creatieve, ambachtelijke hobby van het zelf sieraden maken.

Deze keer hadden 31 vrijwillige juryleden juist aangegeven welke inzending de 1e plaats verdiende. Die juryleden verdienden daarmee ook een kleine aanmoedigingsprijs: een cadeaubon van webwinkel Kralenzooi van € 5,00

Van harte gefeliciteerd allemaal !
De 31 cadeaubonnen zijn inmiddels digitaal verzonden.

OVERGEBLEVEN PAKKETJESVan ontwerppakketje nr. 25 "neorG" zijn er nog een paar overgebleven. Niet meer te verkrijgen met een daverende korting van 50%, maar toch heel aantrekkelijk geprijsd van € 25,25 voor € 19,95

Klik HIER om naar informatie-website HoeMaaktUHet te gaan, waar je kunt zien wat er allemaal voor prachtige sieraden met pakketje nr. 25 gemaakt zijn. Wellicht doe je daar wat inspiratie op.

Klik HIER om naar de overzichtspagina van webwinkel Kralenzooi te gaan en het pakketje te bestellen.

DE 26e ONTWERPWEDSTRIJDMet enthousiast genoegen kondigen wij dan nu aan: DE 26e ONTWERPWEDSTRIJD.

Traditiegetrouw is onze december-wedstrijd iets bijzonders. Het daverende, maar o zo geheime feestpakket zal ook deze keer niemand teleurstellen. De normale verkoopprijs is € 62,58 en om jullie uit te dagen én te verrassen, betalen jullie precies de helft: € 31,29
En als klapje op een Nieuwjaars-vuurpijl ontvangt iedere besteller van ontwerppakket nr. 26 een bijpassend, spetterend cadeau ter waarde van € 9,00. Je bent overigens vrij om te beslissen of je dat cadeau in je sieraad verwerkt of niet... Spannend?

Klik HIER om ontwerppakketje nr. 26 bij webwinkel Kralenzooi te bestellen.

DE 4e JUNIOR-WEDSTRIJD

ontwerppakketje

Maar er is meer. Met de naderende decembervakantie in het zicht is het weer de hoogste tijd voor de volgende aflevering van onze Junior-Wedstrijd. Nummer 4 om precies te zijn.
Het zorgvuldig geselecteerde, geheime ontwerppakketje nr. 4 is NU te koop. Voor jongens én meisjes. We bieden dit prachtige ontwerppakketje aan van € 20,58 voor € 9,79. Dat is een jeugdige, aanmoedingskorting van maar liefst 52%.

Dus moeders, nichten, buurvrouwen, oma's en zussen, als jullie op zoek zijn naar een origineel, spannend, creatief, handvaardigheid-bevorderend, leerzaam en mooi cadeau voor een kind in de leeftijdsklasse van 6 t/m 13 jaar.....

Als je ontwerppakketje nr. 4 wilt bestellen bij webwinkel Kralenzooi, klik dan HIER .
TIP. Als jullie het ontwerppakketje voor de 4e Junior-Wedstrijd TEGELIJK bestellen met het ontwerppakketje van de 26e (senior-)Ontwerpwedstrijd, heb je ook nog eens gratis verzendkosten. Sorry, dit geldt niet voor adressen buiten Nederland.De JAARLIJKSE HERKANSING 2012

ontwerppakketje

Nu de Junior-Wedstrijd inmiddels een belangrijke plaats inneemt in de grote serie Ontwerpwedstrijden, kan het niet uitblijven:
De JAARLIJKSE HERKANSING 2012 geldt óók voor de Junior-Wedstrijd !

Hierbij de oproep om per direct een vrijwillig jurylid te worden en te gaan worstelen met alle 19 inzendingen van deze wedstrijd, die NIET in de prijzen vielen. Laat zien dat je het waardeert dat de jeugd zijn best doet om de eerste moeilijke stappen te zetten op weg naar een boeiende en leerzame hobby.
Als je wilt beginnen met de beoordeling voor de JAARLIJKSE HERKANSING 2012, klik dan HIER .

Jullie mogen stemmen tot woensdag 28 november om 20:00 uur. Geef de DRIE nummers door van de inzendingen, die jij het mooist vindt. De drie inzendingen met het grootste aantal uitgebrachte stemmen ontvangen elk een cadeaubon van Kralenzooi van € 7,50

(Voor de duidelijkheid: de JAARLIJKSE HERKANSING 2012 voor de senior-Ontwerpwedstrijden vindt half december plaats)Tot slot de bekendmaking van de deelnemer aan de Ontwerpwedstrijden, die inmiddels 10 keer een inzending opstuurde. Deze enthousiaste doorzetter / creatieveling verdient het om even in het zonnetje gezet te worden. We hebben het over de ervaren hobby-ontwerper van sieraden: Tineke Okkema.
Om haar te eren, te feliciteren en aan te moedigen, heeft zij zojuist een cadeaubon van webwinkel Kralenzooi van € 10,00 ontvangen.
Tineke, jij bent bijgeschreven in de geschiedenis van onze Ontwerpwedstrijd als ere-deelnemer en we zullen je daarom niet snel vergeten !


Veel kijk-, stem-, maak- en shopplezier,

Groetjes van Sannie en Harjo
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ontwerppakketjes

Ontwerppakketjes
Doe ook mee met onze ontwerpwedstrijd en koop een pakketje.