dinsdag 27 augustus 2013


Lieve Kralenzooiklanten,
Wij verheugen ons steeds opnieuw om de uitslag van een Junior-Wedstrijd bekend te mogen maken. Hierbij kijken we dan even terug op de inzendingen en de stemmen en het vele positieve kommentaar van de tientallen vrijwillige juryleden. Julllie zullen het straks zien; het aantal stemmen per deelnemer ligt griezelig dicht bij elkaar. De deelnemers waren (dus) aan elkaar gewaagd en dat leidde tot een wedstrijd, die tot het laatste uur spannend bleef.Het enthousiasme van zowel deelnemers als juryleden is hartverwarmend en wij zijn de trotse organisatoren, die er met onze neus bovenop mogen zitten. Op deze manier is het niet moeilijk om nog héél lang door te gaan met deze wedstrijden.

En nu we tóch in een goede bui zijn, brengen we het volgende nieuws naar buiten:

ALLE DEELNEMERS AAN DE 5e JUNIOR-WEDSTRIJD ONTVANGEN EEN CADEAUBON VAN KRALENZOOI....!
Met andere woorden; behalve de drie prijswinnaars, krijgen de "verliezers" óók een cadeaubon als aanmoediging.


Hier volgt de uitslag van Junior-Wedstrijd nr. 5 - Vogelvlucht:
 
Elisa
Inzending 5
 
Puntenaantal
24
 1ste Prijs

  

Veerle
Inzending 7
 
Puntenaantal
23
 2de Prijs


 

Leandra
Inzending 2 
 
Puntenaantal
22
 3de Prijs
 

Dames, van harte gefeliciteerd met jullie prijzen
en veel plezier met jullie cadeaubonnen.

Gefeliciteerd plaatjes
 

Als je op de NAAM van een deelnemer klikt, kom je op haar persoonlijke pagina in informatie-website HoeMaaktUHet.

Als je de volledige puntentelling van Junior-Wedstrijd nr. 5 wilt zien en de kommentaren wilt lezen, klik dan  HIER .

De kinderen hebben hun digitale cadeaubonnen van webwinkel Kralenzooi van respectievelijk € 15,- (1e prijs),  € 12,50 (2e prijs)  en  € 10,- (3e prijs) inmiddels thuisgestuurd gekregen.
Daarnaast hebben de overige 4 kinderen hun welverdiende, digitale, aanmoedigings-cadeaubon van webwinkel Kralenzooi van € 5,- óók ontvangen.
Wij wensen alle 7 deelnemers veel plezier met hun bonnen. 
VRIJWILLIGE JURYLEDEN

Wij bedanken alle vrijwillige juryleden heel hartelijk, omdat zij de moeite namen om hun persoonlijke Top-3 door te geven en ook vaak de moeite namen om hun oordeel te onderbouwen, kommentaar te leveren of gewoon enthousiast te reageren.

Helaas hebben de vrijwillige juryleden dit keer weer pech, want er zijn minder dan 10 inzendingen in deze wedstrijd en dan kan er géén cadeaubon gewonnen worden, als je de winnaar goed weet te voorspellen. De volgende keer misschien?

 

OVERGEBLEVEN PAKKETJES

Er zijn nog steeds enkele overgebleven pakketjes van deze én sommige voorgaande Junior-Wedstrijden. De inhoud is niet meer geheim en op informatie-website HoeMaaktUHet kan iedereen zien welk een prachtige sieraden er met deze pakketjes gemaakt kunnen worden. De pakketjes staan allemaal bij elkaar in het speciale overzicht in webwinkel Kralenzooi.


Dit is het nieuwste ontwerppakketje "KR-ontw-junior5" - Vogelvlucht.

Klik  HIER  om de pakketjes te bekijken en er één met 25% korting te bestellen.


ONTWERPWEDSTRIJD NR. 30Nog even de herinnering aan de 30e Ontwerpwedstrijd (voor senioren van 14 jaar en ouder, dus). Jullie ontwerpen moeten uiterlijk op 31 augustus 2013 om 20:00 uur ontvangen zijn. Je hebt nog maar één week om je creatieve handvaardigheid om te zetten in een aantrekkelijke foto van een fraai sieraad.
Je doet toch mee?

(En vergeet dan alsjeblieft niet om die foto('s) daadwerkelijk op te sturen naar de redactie van informatie-website HoeMaaktUHet)


 
NIEUWE PRODUCTEN

Tot slot vragen we beleefd nog even jullie aandacht voor de grote hoeveelheid NIEUWE PRODUCTEN. die in webwinkel Kralenzooi te bewonderen zijn. Om precies te zijn; het zijn er deze maand: 169. Daarmee komt het totaal aantal producten in onze webwinkel op bijna 9.700 te liggen. Webwinkel Kralenzooi is daarmee de grootste van Nederland en België.

Klik  HIER  om het zeven pagina's lange overzicht van NIEUWE PRODUCTEN te zien.


 Veel kijk-, maak- en shopplezier,

Groetjes van Sannie en Harjo
Volg webwinkel Kralenzooi op Facebook en bemachtig één van de GRATIS cadeaubonnen.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke creaties! Je kunt ook zoveel plezier hebben aan lekker met je handen werken. Misschien dat jullie nog leuke winkeltjes voor kraaltjes en kapjes door kunnen geven. Nu bestel ik bij http://www.kralenhoekje.nl/, maar ik zoek zoveel mogelijk winkeltjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zo'n wedstrijd, goed om te stimuleren om creatief bezig te zijn. Voor mijn eigen kralen en benodigdheden bezoek ik vaak Kralenwinkel Online. Heb jij nog tips?

    BeantwoordenVerwijderen

Ontwerppakketjes

Ontwerppakketjes
Doe ook mee met onze ontwerpwedstrijd en koop een pakketje.